Kostenoverzicht

Tarieven 2021

Klik hier voor de tarieven van 2021: Folder2021

Download het formulier om automatische incasso aan te vragen door op de volgende link te klikken: LEAFAutomatischeIncasso

LEAF is gewoon open voor individuele afspraken en relatietherapie mits dat voor jou ook goed voelt en je in goede gezondheid bent. 

Ik zorg voor extra hygiënemaatregelen in de praktijk door de ruimte extra schoon te houden en te luchten. Daarnaast zorg ik voor 1,5 meter afstand tussen onze zitplaatsen. Verder volgen we natuurlijk het advies van het RIVM, onder andere handen wassen voor en na een afspraak en geen handen schudden. Het is ook mogelijk om een sessie in de buitenlucht te laten plaatsvinden.

Mocht je niet kunnen of niet willen komen, of je hebt klachten, dan is het mogelijk om de afspraak telefonisch of via beveiligd beeldbellen te laten plaatsvinden. Een sessie in de buitenlucht is ook mogelijk.

Afspraken afzeggen

Een afspraak dient minimaal 48 uur voor aanvang van de afspraak worden afgezegd, of verplaatst. Als een afspraak niet op tijd wordt afgezegd, dan wordt de helft van de sessietijd in rekening gebracht, ook wanneer er sprake is van ziekte of overmacht. De tijd is immers voor je gereserveerd en op hele korte termijn kan ik niemand anders meer inplannen. We delen dan de kosten en het ongemak dat ontstaat. Heb je een afspraak op maandag dan moet deze uiterlijk vrijdag worden afgezegd of verplaatst.

Betaling 

De rekening wordt achteraf, per e-mail (pdf bestand) verstuurd. De rekening dient binnen 8 dagen voldaan te worden. U kunt, als u hierom verzoekt, de factuur ook via de post ontvangen. Het is ook mogelijk om een automatische incasso af te geven. U heeft dan geen omkijken naar het betalen van de rekeningen en u ontvangt een betalingskorting per sessieDe afschrijving vindt vanaf januari 2x per maand plaats. Facturen tussen de 21ste (van de vorige maand) en de 5e (van de huidige maand) worden afgeschreven op de 10de van de maand. Facturen tussen de 6e en 20e van de maand, worden afgeschreven op de 25ste van de maand.

De ontvangen rekening kunt u zelf –voor zover uw polis dit toestaat- declareren bij uw zorgverzekeraar. LEAF is aangesloten bij de NVPA en de RBCZ. Diverse zorgverzekeraars vergoeden (een deel) van de kosten. De therapie valt dan onder aanvullende of alternatieve geneeswijze. Over de behandelingen vanuit het aanvullende pakket betaal je geen eigen risico. Klik op de link: www.nvpa.org/zorgverzekeraars voor een overzicht van de vergoedingen per zorgverzekeraar.

Indien de factuur niet op tijd betaald wordt, ontvangt u een betalingsherinnering, waarvoor €5,00 administratiekosten in rekening wordt gebracht.

Indien er betalingsproblemen ontstaan, neem dan contact op voor het maken van een betalingsafspraak, zodat onnodige administratie- en incassokosten vermeden kunnen worden.

  • Leaf is aangesloten bij de NVPA (www.nvpa.org) onder registratienummer: 100834 en bij de RBCZ (www.rbcz.nu) onder licentienummer: 204591R.
  • Diverse zorgverzekeraars vergoeden (een deel van) de kosten. De therapie valt dan onder aanvullende of alternatieve geneeswijzen. Informeer bij uw zorgverzekeraar, of kijk op www.nvpa.org/zorgverzekaars voor meer informatie en een volledig overzicht van de vergoeding per zorgverzekeraar. Bij vergoeding vanuit het aanvullende pakket betaal je geen eigen risico.
  • Relatietherapie wordt niet vergoed door de zorgverzekering. Telefonische of e-mailconsulten worden ook niet door alle zorgverzekeraars vergoed; vraagt u dit na bij uw zorgverzekering.
  • Als er sprake is van een burn-out, of dreigende burn-out, of reintegratie kan de werkgever soms bereid zijn om de kosten (deels) voor zijn rekening te nemen.

Folder2021