Kostenoverzicht

Tarieven 2019

Klik hier voor de tarieven van 2019:Folder2019

Download het formulier om automatische incasso aan te vragen door op de volgende link te klikken: LEAF Automatische Incasso

Afspraken afzeggen

Een afspraak dient minimaal 48 uur voor aanvang van de afspraak worden afgezegd, of verplaatst. Als een afspraak niet op tijd wordt afgezegd, dan wordt de sessie geheel in rekening gebracht. De tijd is immers voor je gereserveerd, ook wanneer er sprake is van ziekte of het vergeten van de afspraak. Bij overmacht of een noodsituatie wordt uit coulance 50% van de sessietijd in rekening gebracht.

Betaling 

De rekening wordt achteraf, per e-mail (pdf bestand) verstuurd. De rekening dient binnen 8 dagen voldaan te worden. U kunt, als u hierom verzoekt, de factuur ook via de post ontvangen. Het is ook mogelijk om een automatische incasso af te geven. U heeft dan geen omkijken naar het betalen van de rekeningen en u ontvangt een betalingskorting per sessieDe afschrijving vindt vanaf januari 2x per maand plaats. Facturen tussen de 21ste (van de vorige maand) en de 5e (van de huidige maand) worden afgeschreven op de 10de van de maand. Facturen tussen de 6e en 20e van de maand, worden afgeschreven op de 25ste van de maand.

De ontvangen rekening kunt u zelf –voor zover uw polis dit toestaat- declareren bij uw zorgverzekeraar. LEAF is aangesloten bij de NVPA en de RBCZ. Diverse zorgverzekeraars vergoeden (een deel) van de kosten. De therapie valt dan onder aanvullende of alternatieve geneeswijze. Over de behandelingen vanuit het aanvullende pakket betaal je geen eigen risico. Klik op de link: www.nvpa.org/zorgverzekeraars voor een overzicht van de vergoedingen per zorgverzekeraar.

Indien de factuur niet op tijd betaald wordt, ontvangt u een betalingsherinnering, waarvoor €5,00 administratiekosten in rekening wordt gebracht.

Wanneer binnen 14 dagen daarna de factuur nog niet wordt voldaan, zal het incassobureau worden ingeschakeld. Indien er betalingsproblemen ontstaan, neem dan contact op voor het maken van een betalingsafspraak, zodat onnodige administratie- en incassokosten vermeden kunnen worden.

  • Leaf is aangesloten bij de NVPA (www.nvpa.org) onder registratienummer: 100834 en bij de RBCZ (www.rbcz.nu) onder licentienummer: 204591R.
  • Diverse zorgverzekeraars vergoeden (een deel van) de kosten. De therapie valt dan onder aanvullende of alternatieve geneeswijzen. Informeer bij uw zorgverzekeraar, of kijk op www.nvpa.org/zorgverzekaars voor meer informatie en een volledig overzicht van de vergoeding per zorgverzekeraar. Bij vergoeding vanuit het aanvullende pakket betaal je geen eigen risico.
  • Relatietherapie wordt niet vergoed door de zorgverzekering. Telefonische of e-mailconsulten worden ook niet door alle zorgverzekeraars vergoed; vraagt u dit na bij uw zorgverzekering.
  • Als er sprake is van een burn-out, of dreigende burn-out, of reintegratie kan de werkgever soms bereid zijn om de kosten (deels) voor zijn rekening te nemen.

Folder2019