Professional organizer

Wordt de stapel met ‘To do’ steeds groter? Voel jij je onrustig in je eigen huis? Heb je hulp nodig om je administratie overzichtelijk te krijgen? Heb je het gevoel dat je het overzicht kwijt bent en constant achter de feiten aanloopt omtrent het huishouden? Zou je hulp willen hebben bij het ordenen van je huis? Heb je Marie Kondo gelezen en wil  je ook aan de slag?  Sta je voor (of na) een verhuizing en wil je snel je huis toonbaar hebben. Heb  je hulp nodig bij het structureren van je dagelijkse klussen? Geen tijd om die zolder een keer echt op te ruimen? Is je agenda zo vol dat je geen tijd meer voor jezelf hebt? Wil je je huis opgeruimd achter laten na je overlijden?

Altijd al op zoek geweest naar een opruimcoach/professional organizer?

Naast therapeut, ben ik ook in te huren als professional organizer. De minimum afname is vier uur. Ik kom dan bij je thuis, en biedt praktische hulp. Samen gaan we aan de slag. Samen zorgen we er voor dat jouw huis, het huis wordt waar jij blij van wordt.

Ik help je om rust en ruimte in je huis en je hoofd, een huis te krijgen waar je je fijn voelt, meer ruimte te krijgen, of een huis wat klaar is voor verkoop of je nalatenschap. Neem gerust contact met me op, voor de mogelijkheden.