Algemene voorwaarden

Tarieven 2021

Nieuwe tarieven en algemene voorwaarden 2023

Kennismakingsgesprek (45 min) of korte sessie (45 min) 80,00 75,00 bij automatische incasso
Intake (75 min) 120,00 115,00   bij automatische incasso
Therapie sessie (75 minuten) – individueel 120,00 115,00   bij automatische incasso
Begeleiding per 60 min. 104,00 99,00   bij automatische incasso
Relatietherapie (90 minuten) – gezamenlijk 155,00 150,00 bij automatische incasso

 

Een afspraak dient minimaal 48 uur voor aanvang van de afspraak worden afgezegd, of verplaatst. Als een afspraak niet op tijd wordt afgezegd, dan wordt de helft van de sessie in rekening gebracht. We delen dan de kosten en het ongemak dat ontstaat. De tijd is immers voor je gereserveerd, ook wanneer er sprake is van ziekte of het vergeten van de afspraak.

Betaling

De rekening wordt achteraf, per e-mail (pdf bestand) verstuurd. De rekening dient binnen 8 dagen voldaan te worden. U kunt, als u hierom verzoekt, de factuur ook via de post ontvangen. Het is ook mogelijk om een automatische incasso af te geven. U heeft dan geen omkijken naar de rekeningen en u krijgt een betalingskorting. De ontvangen rekening kunt u zelf –voor zover uw polis dit toestaat- declareren bij uw zorgverzekeraar. LEAF is aangesloten  bij de NVPA en bij het RBNG. Diverse zorgverzekeraars vergoeden (een deel van) de kosten. De therapie valt dan onder aanvullende of alternatieve geneeswijzen. Informeer bij uw zorgverzekering of kijk op www.nvpa.org

Indien de factuur niet op tijd betaald wordt, ontvangt u een betalingsherinnering, waarvoor €5,00 administratiekosten in rekening word gebracht.

Wanneer binnen 14 dagen daarna de factuur nog niet wordt voldaan, zal het incassobureau worden ingeschakeld. Indien er betalingsproblemen ontstaan, neem dan contact op voor het maken van een betalingsafspraak, zodat onnodige administratie- en incassokosten vermeden kunnen worden.